VÅROLJA mot fästingar

Fästingmedel utan tillsatser

Ja du läser rätt, det går att hitta ett fästingmedel som är helt fritt från tillsatser och gifter men som ändå ger fullgott skydd inte bara mot fästingar utan även mygg, knott och solen – till både dig OCH dina husdjur, hunden, katten eller hästen. Allt i en och samma produkt. VÅROLJAN från Islandic Herbs.

Visste du att på förpackningar för fästingmedel står det bl.a. ”centralstörande symtom” och ”Läkemedlet kan var skadligt för barn!” Riktigt skrämmande information, fast jag håller med – fästingar är nästan värre.

Det kommer rapporter varje år om hur farliga de fästingmedel är som finns ute i handeln. 

Men tänk så skönt att slippa behöva tänka på om hunden/katten slickar på sig direkt efter att de droppats med ett fästingmedel, eller om katten fick hundens fästingmedel på sig. Eller om ert barn klappat hunden/katten precis efter ni satt på fästingmedlet. Våroljan är giftfri!

Den fungerar till så mycket mer, själv använder jag den som ansiktsolja, sminkborttagning, och solskyddsfaktor. Den håller faktor 7 enligt tillverkarna men kunniga inom oljor/örter menar att det motsvara faktor 25-30. Mitt råd är att prova sig fram vi har alla olika hudtyper och är alla olika känsliga för solen. Våroljan är även bra till de som har svårare hudbesvär såsom eksem eller psoriasis, har sett fantastiska resultat!

Våroljan kommer från växtriket och innehåller örter såsom daggkåpa, älgört, lomme, lavendel etc. Basen i oljan är mandelolja, jojoba och ringblomma. Utförlig innehållsförteckning hittar du här på min sida under rubriken Islandic Herbs. Oljan säljs även i storförpackning (0,5 l). Priset för 100 ml är 267 kr, om du är intresserad av produkten eller har frågor kring dem så maila mig.

Senaste kommentaren

07.11 | 08:54

Googla på Verm-X så får ni fram vart man kan beställa denna produkt/Marianne

25.10 | 19:51

Jag undrar var får jag tag i dessa produkter fick en lista men inget man lägger i vatten vill ha till hunden och mig själv har mycket dåligt immunförsvar

06.10 | 21:02

hej, vart köper man dessa produkterna? mvh grethel

28.09 | 19:13

Hej-Har beslutat att hon blir kvar-vi kämpar på här. Mvh Marianne

Dela den här sidan