Kolloidalt silver & MSM info

Här kommer jag att lägga ut information om Kolloidalt silver. Har använt det själv till mycket-bla har jag motat magsjuka, halsont-sårläkning-öronrengöring till hundarna mm mm och jag är imponerad vilken läkning det har. Kommer att lägga ut lite länkar så får ni läsa själva ni som vill ha mer information. Jag beställer KS från Bodystore

http://www.ion-silver.com/allt.om.silver.html

 

Resultat av KS och MSM på hund

Jonas Lindberg. Vår hund hade problem med svamp under trampdynorna varje vinter och då testade vi silversalva (det var så vår silverresa började) och det dödade all svamp på imponerande kort tid.

Mia Schmidt. Efter 3 dagar med insmorning 2ggr/dag med silversalvan på min hunds tassar är svampen borta?! Otroligt!

Susanna Nöjd. Jobbar på hälsokost o en kund berättade att de kämpat över ett år med kostombyte, antibiotika, salvor mm på hundens tassar som var angripna av någons sorts svamp/exem. Efter behandling med KS direkt på tassarna, mellan trampdynorna och också en skvätt KS i munnen på hunden och det "vände" på några dagar. Hunden är helt ok nu!

Charlotte Lotta Holtlund. Har en hund på 11 år som har spondulos som började halta, fick MSM av min kusin, nu efter några dagar med medlet i maten så har hunden nästan slutat halta. Så har hunden en godartad tumör i munnen som hon har haft i flera år, på den sprutar jag KS, tumören håller på att lossna. Det är helt otroligt.

Annette Schade. Min hund får KS och msm i maten varje dag. Sen har jag använt det mot svamp på tassarna. Mycket bra resultat. Han har allergi och när han har utslag sprayar jag på dem och smörjer med silversalva. Detta tillsammans med att vi tog bort torrfoder har gjort att vi kunnat sluta med alla hans mediciner.

Marie Nordahl. På min hund som hade kronisk öroninflammation innan jag tog över henne, droppade jag Kolloidalt silver i öronen. Hon blev bättre på 1 dag.

Linn Särnstedt. MSM verkar ha hjälpt min hund. Slutade med msm ett tag för hon hade så svåra utrensningsbesvär. I somras fick hon furunkolos och svampinfektioner gav henne då silver och sprejade och baddade. För en månad sedan började jag med msm igen och idag är det i stort sett borta.

Charlotta Rexmark. Det är vanligt med blodblandade diarréer hos hundar vid magsjuka och det är oftast inget som är farligt. Kan vara virus. När min hund har diarré ger jag rent KS med spruta i munnen varje kvart första timmen och därefter en gång i timmen i några timmar. Han brukar tillfriskna igen på några timmar med den behandlingen och kan äta som vanligt sex timmar senare.

Ingela Villman Fd Olsson. Skrev för några veckor sedan om min hund som har svår klåda i nos, ögon, öron osv, han har fått KS utspätt med vatten nu flera gånger om dagen mot det, men jag sprutar med blomspray ett par gggr om dagen, han är så fin nu där, visst han har sina små attacker med klådan, men ack så mkt bättre det är, han ser bra ut med i ansiktet vilket han inte gjorde innan, samt han har nu fått glukosamin 1 tabl om dagen i 1,5 vecka nu och är mkt finare i kroppen o piggare. 10 år är han. Är glad att jag såg denna sida o har fått kött på benen om KS.

Lena Särnstedt. Jag använder KS dagligen på mina hundar. Har hälpt till att läka svåra sår och autoimmun sjukdom på en hund, våteksem och ögoninfektion på en annan. Har hjälpt till att minska juvertumörer på en tredje. Dessutom kunde jag med hjälp av KS bota en mastit på en tacka.

Margareta Lindell: Min gamla hund på 10 år började få problem med att tugga p.g.a. slitna leder i käkarna och håravfall. Hon får 1 krdm MSM /dag och har inga som helst problem med att tugga och pälsen är tjock och glansig. Min andra hund hade tunnare päls och var lite mjällig på ryggen hon får samma dos, har fått tjock päls och inget mjäll alls. Även jag har fått kraftigare hår och starka naglar. Det finns säkert mycket mer fördelar att räkna upp, men det får räcka med detta, denna gången.

Susanne Holm. En av mina tikar (golden, 5 år) har inte löpt på ca 1½ år. F.ö. frisk o sund. Efter några dagar med MSM kom löpet igång. Den andra tiken hade ett kortare/knappare löp än vanligt. Det ser ut att fortsätta nu efter MSM. Jag ger homeopatmedel också, som "tömmer livmodern" - livmoderinflammation vill vi inte ha!

Kristina Karlén. Hej måste bara få säga, jag har fått en ny hund. Min 9 åriga papillon beter sig som en ung hund, har fått en nypa MSM på morgonmålet och en skvätt KS i vattnet i ca 3v :))

Lise Eng. Jag har sett många som frågat här om man kan ge KS till djur och hur man ger det. Jag lever med en hund som har diverse allergier, utslag/exem, mycket svamp och svåra magproblem. I samråd med homeopat så har jag börjat använda KS och på väldigt kort tid sett resultat. Det här är våran historia kortfattad. Min hanhund, veiko, är en kastrerad amstaff på 3 år. Vi har behandlat hans besvär med höga doser kortison och dusch upp till 3 gånger i veckan med specialschampo i över 1 år, men senaste 6 månaderna har veterinären velat avliva honom då han inte blivit bättre. Snarare tvärtom. Han har haft kraftig klåda, såpass att han kliat upp stora varande sår på sig själv. Svampen har gjort så han har gnagt sönder trampdynorna så dom blödde. Diarre hade han 3 av 4 veckor på en månad ungefär. Vi baddade med KS på exemen, gjorde KS-tassbad, gav KS i maten och blandat med vattnet i skålen. Idag är han exemfri, nästintill klådfri (bara klåda runt munnen nu ibland), nästan svampfri och diarre har han inte haft sedan vi bytte mat och tillsatte KS för ungefär 1 månad sen. Han har blivit en helt annan hund med livsglädje, han vill så mycket mer och orkar så mycket mer. Han är inte alltid sorgsen och frustrerad längre. Så stabil som veiko är idag har han inte varit på över 1 år. Tack vare lite homeopatmedel (bara sulphur hittills), matbyte till ett mildare foder och KS har jag fått tillbaka min hund! Har han utslag så badda med KS där. Annars gav jag honom 1 msk i maten två gånger om dagen och 1 dl i 1 L vatten dagligen. Mina dricker så himla lite vatten om dagarna så jag gav i maten för att vara säker på att han fick i sig silvret. Ger silver hela tiden, ger även den friska tiken det fast 1 msk i maten 1 gång om dagen bara. Det skadar inte, hon stank järn i munnen och hade jätte rött tandkött i samband med tandlossning (ja, hon är bara 7 månader) och det försvann rätt snabbt. I mina ögon är KS lite av ett mirakelmedel!

Nina Hyvärinen. Min hund har något på kinden som ser ut som en vårta som varat och växt sig större. Har tagit prover för två år sen hos vet men då bara fettknöl sa de. Den har vi fått klämma ur var. Sen badda jag ks på den. Nu har det slutat att producera var och den ser nog lite mindre ut. Hoppas den försvinner för hans mamma hade tumörer och den kan ha utvecklats till en sån.

Zenita Källström. HTS silver fungerar inte på min vovve. Bara Ionosil. Min hund har en bentumör. Fått 1-3 månader den 15 januari. Började med ks en vecka efter. Märkte rejäl förändring piggare o gick bättre. Köpte billigt HTS silver o hon blev sämre. Ställde frågan här o fick reda på skillnaden. Köpte ion silver igen o hon blev bättre igen. Hon springer på 3 ben men är pigg o lycklig.

Lisa Andersson. Jag har haft hund i 40 år, både ställt ut och tävlat bruks, den jag har nu är min elfte. Alla mina hundar har haft noskvalster och medicinerats med tabletter mot noskvalster utom denna sista, så jag känner igen symtomen på noskvalster. Köp en liten vit sprejflaska på bodystore, spreja rakt in i nosen. Öppna munnen och spreja rakt in i halsen också. Om de hjälper på min hund borde det hjälpa även din. Och min är en fantastisk spårhund.

Mona Lindström. Vill berätta en glädjande nyhet för er. För några dagar sedan bad jag om tips för behandling mot ringorm på hund. Nu har jag baddat med silver på märkena och de har även fått silver i vattnet de dricker. Och nu syns det inget på deras hud!!! Tvättade också alla hundbäddar. Tack för goda råd!!!!

Annika Torstenfelt. Jag sprayar min hund som har exem över hela kroppen. Det blir bättre och bättre, även mjällen. Tror på att angripa både inifrån o utifrån.

Lisa Andersson. Nu har jag läst på och ser att Hot Spot = våtexem. Det var precis det som min hund hade/har. Förmodligen utlöst av kvalsterallergi. Jag håller det i schack med att spreja KS flera ggr/dag samt smörja med Silversalva/lotion. Är också snabb med att klippa bort hår där såret uppstår.Jag har bytt ut fodret mot lamm (spannmålsfritt) jag fryser maten ca 2 dagar innan jag tinar upp den till ättemperatur för att döda ev. förrådskvalster. Jag har märkt att det först blir som en liten "bulle" som kliar våldsamt och sedan ligger hunden och "tussar" upp det så det blir ett sår över en natt. Tratt är nödvändigt om hunden inte kan låta såret vara. Numera kommer min hund och säger till själv när han vill bli sprejad med KS, han har märkt att det lindrar. MSM får han också. Jag sprejar KS på min hund, i öronen, i ögonen i munnen och på kroppen där jag kommer åt särskilt om han har sår eller klåda, men då det var som värst så tippade jag i honom det rent också med en matsked i mungipan eller en spruta. Men KS tas ju upp av huden också och munslemhinnan.

Lena Malmquist. Min hund har allergi och ser hemsk ut ibland i ljumskarna och då har jag sprayat honom med ren ks och så glad han blir när jag gör det och eksemen är borta på några dagar.

Sari Reima. Måste berätta en underbar sak om KS. Min hund Schäfer/Rottweiler 1 årig tjej har länge haft problem med mycket klåda runt hals och ögonen...så illa att hon kliade av pälsen runt ögonen :((( sprang hos Vet med henne och dom hittade till slut lite mjäll kvalster...skickade hem oss med medicin och bad återkomma för allergi test senare...Då bestämde jag att prova KS, har gett henne en "kork" rent och sprejat henne med detta varje kväll...Ingen klåda längre och bara 1 månad har gått!!! Helt otroligt...jag som "skeptiker" helt såld och sååå lycklig.

Kari Katralen. Min cockertik 10 år väger 12 kg. Hon får ett kryddmått MSM varje morgon. Hade nog gett en på 8 kg ungefär ett kryddmått också. Men börja med hälften eller ännu mindre och öka sakta. Även hundar kan få utrensningssymptom (som vi kanske inte alltid ser? ). Min hund är stel i vänster höftled. Utan MSM haltar hon lite, med MSM märker man inte alls av det.

Carina Domluvil CawarottisKennel. KS är kanon. Sprayade i ögat på min ena hund som var irriterad i ögat,och vips så blev allt bra!

Carita Linnea Franklin. Sigrids (min hund) tandkött e mycket bättre av KS.

Frida Kristina Gisslar. Jag brukar blanda msm och ks och droppa i öronen på vår hund, lägga henne på sidan så det får dra sig lite innan hon får skaka ur det, fungerar bättre än allt vi prövat innan på svamp!

Monica Kaneld. Baddar eksem och sår med KS på min hund. Verkar läka snabbare.

Lena Olsson. Trodde i söndagskväll att jag skulle få avliva min ÄLSKADE hund,inget liv alls i honom:hällde ks i munhålan,döm om min glädje när han dagen efter var mycket piggare,ger han nu lite ks i vattnet dagligen:ingen blev gladare än jag ,att få sin bästa vän bli piggare.

Margit Ström. Kollodialt silver ger jag min hund fn då hon varit mycket sjuk. Hon är pigg och glad. Ger 5 ml 2 ggr dagl. Även jag själv använder det tillsammans med msm, på sår o bla duschar jag ögonen med det.

Anna-Britta Schönbeck. Min hund fick allergisk reaktion i munnen, knallröd och hade sveda, jag sprejade med Ionosil, han slutade gnälla efter några min. efter några timmar var munnen fin.

Monica Löfsved Pettersson. Silver och hundar! Jag sprayar silver i munnen på min hund, efter att jag gjort ren hennes tänder med tandkräm, där jag kommer åt! Hon har jättefina tänder och fin andedräkt! Sen har jag ett par teskedar silver utblandat i lite vatten i en porslinskål, som tar vid behov! Dessutom får hon en tesked MSM i lite creme fraich varje dag! Hon är snart 9 år och jättepigg och fin i palsen! Tassarna är helt OK.

Lise Rosvold. Til Dere som har hund med våteksem. Spray på KS så blir det veldig fort mye bedre. Kan spare Dere for veterinær regninger og antibiotika bruk

Elke Hempe. Ja det är väl tur att vi har kolloidalt silver!! Igår fick vår storpudel Molly så kallad "kennelhosta". Hon lät för hemskt!! Det var bara att boosta med KS och hon är redan efter en dag mycket mycket bättre! Får se hur lång tid det tar innan hostan är helt borta. Normalt ska det ta ca 1,5 vecka minst. Jag återkommer med resultat. Kan vara bra att veta för er alla, för kennelhosta kan era hundar få även om de är vaccinerade mot det. Molly är inte vaccinerad!! Jag har alltid två matskedar KS i en halvliter vatten till hunden. Nu, när hon fick kennelhostan fick hon två matskedar på maten också. Till saken hör att hon aldrig får torrfoder, utan hon äter "Vom- och hundemat", och det är ju norskt, fryst färskfoder. Hon tycker det är jättegott och där kan man ju lätt dölja eventuell smak av KS. Själv tycker jag att KS är smaklöst. Nu när hon har kennelhostan sprajar jag även i hennes mun, det är så mycket så hon måste svälja emellanåt. Molly har inte hostat inatt och endast en gång idag. Så visst är KS ett mirakel närmast!! Hon har harklat sig lite två gånger under dagen!! Faan va glad jag är!!

Lena Stålberg. Min väninnas hund valde också skålen med KS istället för den med vanligt vatten.

Mia Rautiokoski. Jag gjorde en häpnande upptäckt då ja satte en skvätt ks i dricksvattnet till min mycket kräsna och emellanåt matvägrande hund. Han började äta! I en månad har han nu ätit som en häst . Jag har fortsatt tillsätta några droppar per vattenskål o hunden han äter!

Anette Nilsson. Samma här! Djur är förnuftiga små varelser!

Johanna Berglund. Testade på min hund precis, han drack KS gladeligen!

Maria Nisterling. När jag tar fram silverflaskan kommer hundarna springande. Dom älskar när det serveras.

Barbara Rehberg Eintrei. Min hund Love hade konstig hosta, åt dåligt, och det rann var ur en ögat. Han fick dricka KS och tvättade ögat med KS. Han började äta igen. Sen fick han lite slemlösande hostmedicin i grädde och då kom allt slem upp. Nu mår han bra igen.

Andrea Gustafsson. Min pappa la KS i vattnet till sin hund som hade hot spots och alla öppna sår försvann.

Isabel Andersson. Ställa fram en skål silver bredvid vattenskålen också plus spray. Jag refererar bara till tidigare trådar där man säger att djuret brukar känna hur mycket det behöver. Jag använder vid behov och brukar stoppa när min lilla hund (10kg) när han surplat i sig en halv dl ungefär. Men då är det ofta nyhetens behag som gör att det slinker ner en del.

Lena Särnstedt. Jag har precis gett en av hundarna KS eftersom han hade lite feber och har haft ett par fästingar senaste dagarna. Jag brukar hälla upp ks i ett snapsglas för att lättare kunna dra upp det i en spruta och ge hundarna i munnen. Denna hund slurpade i sig ett helt snapsglas och nu några timmar senare är han feberfri.

Eva Temrin. Förutom att min egen artros blivit bättre så blev även min hund bättre i sina leder.....tror inte hon tror på MSM eller ens vet att hon fått det....

Lisa Andersson. Jag gick igenom samma resa med min hund för 3 år sedan. Fanns inget att göra, hela han var ett sår och han höll på bli tokig av kliandet. Fick kontakt med Anders Sultan och han rekommenderade KS och MSM. Och det fungerade. Jag har också en glad hund i dag. Varje gång jag tar fram min sprayflaska och sprayar mig i ansiktet och ögonen med KS så reser sig min hund och kommer fram och vill bli sprayad också. Det måste bero på att han känner att det hjälper. Han får också i öga och öra och hals 2 ggr/dag i förebyggande syfte och mer vid behov.

Berit Birn. Helt otroligt, vilken lycka. Har lite samma resultat fast inte så svår som i ditt fall men ger MSM o Ks nästan varje dag och min hund mår toppen.

Åsa Ivarsdotter Fd Persson. Jag har alltid botat min hunds svamp på tassar och i öronen med KS:-)

Bettan Gehlin. Min hund har haft öroninflammation/svamp om vartannat i över ett år. Började för några veckor sedan med att ge henne ks som droppar, samt att dricka, men nu använder jag det som öronrens varannan dag. Hon har blivit såå mycket bättre Jag har en leonberger, så det är ett ganska stort öra... Men jag har använt 2-3 ml/öra åt gången, torkat ur och upprepat. Inga sår eller blåsor längre!

Marita Sittliggochlek Askblom. Mina hundar får KS i maten och i vattnet mot klåda och eksem, försvann på 4 dagar. Helt otroligt!!!!

JJ Asplund. Ger oxå mina hundar ks och msm. Har en dalmatinerkorsning och en naken chinese. Båda får ks och msm både utvärtes och invärtes. Dalmatinern har kvalster- och gräsallergi och hade svåra infektioner i öronen konstant hela tiden och utslag, eksem, sår på kroppen som aldrig läkte. Vi hade nästan gett upp när jag kom på att vi kunde testa ks. Han har blivit jättefin i huden, inga sår, inget kliande och ingen svamp i varken tassar el öron...helt underbart. Och INGEN tandsten heller längre på någon av dem. Doser jag använder på dalmatinern på 35kg. Sprayar ks (ca fyra spraytryck)in på tänderna in i munnen morgon och kväll. Sprayar tassar, öron och andra utsatta områden morgon och kväll med ks och msm. Ca en två gånger i veckan kör jag in rejält med ks och msm i öronen, (rengör först). Och så får han en tsk msm i maten en gång om dagen. Häller även ks i deras vattenfontän. Den lille nakne på 7kg: Sprayar i munnen på henne oxå, men inte lika mycket, och bara på kvällen. Hon får några spray och droppar ks i öronen en gång i veckan...efter badet. Sprayar hela henne med ks och msm, samma här en gång/dag och Smörjer henne med kokosolja en gång i veckan..Hon får ett krm msm i maten. En gång i veckan badar jag dem och då tar jag silverlotionen blandat med aloeveraschampo (hälften hälften). Använder det på mig själv oxå

Emma Magnusson. Till hunden har jag gett en Pau Darco kur ca 2-3msk morgon och kväll och sprejade KS på hennes svamp, nu är huden fin och det röda är mer normalfärg.

Ann Thörnroth Ellström. Min ena finska lapphund brukar, när det är blött o skitigt, bli irriterad o röd på ena trampdynan.Han slickar såklart o gör det bara värre. Igårkväll så dränkte jag en sudd med KS,la den mellan trampdynorna,drog på stöveln, och inför natten tog jag bort det och det var alldeles fint o inte längre rött i irriterat. Antar att det blir svampinf, det är ju inte helt ovanligt . Ännu ett bra användningsområde. Tacksam.

Metha Andersson. Vill tipsa.... Som hundägare, vet vi att hundarna ofta blir röda i tassarna av att vara fuktiga jämt och svamp får fäste. Har provat att spraya KS i tassarna varje kväll på mina och efter en vecka är det röda borta. Har gett en av mina, med återkommande halsproblem i mandlarna KS, som jag sprayat ner i halsen, med mycket gott resultat.

Anna Olsson. Svampen i öronen på min hund är väck med hjälp av KS:-D

Yvette Selinder. Variga och snabbt växande sår som min hund haft har läkt på mindre än 48 timmar. Jag tar en liten kopp och blandar 1-2 msk KS med lika mycket Aloe Vera jelly - använder en ren tops att röra ihop det med till en lite tjockare gegga - det använder jag till att göra ren min hunds öron. Klådan avtar och bakterie- och svamptillväxt stannar av. Toppenbra att köra! Blir det bultande smärta i öronen (hos både människa och djur) ger jag Belladonna D30 och Pulsatilla D30 5 piller av varje och sen 1 piller av vardera tills det lugnat sig (på hund ser man att de skakar på huvuet och sänker huvudet åt det öra som gör ont). Mycket lätt att se när smärtan/klådan slutat.
Carina Domluvil CawarottisKennel. Min ena hund hade skit i örat och jag sprayade ks i örat i 2 dagar och sen var svampen borta!

Annika Clair. Tarzan (hund) blev biten av en annan hund och efter 1 tvätt med silver så hade det redan läkts. Jag fick oxå ett bett av en tand på ovansidan av handen, jag tvättade med silver och några timmar senare var mitt sår torrt o fint med en sårskorpa. Personalen på akuten kunde inte förstå hur snabbt det läkts och jag berättade då om silvret. Jag har även börjat ge djuren silver i vattenskålen och man märker att dom verkligen tycker om det. Jag började få en förkylning och tog en msk silver i några dagar och förkylningssymtomerna försvann. Silver kommer jag använda i fortsättningen till det mesta. På kort tid har jag själv upplevt positiva resultat på flera områden.

Tuula Stenfors. Vill berätta om min hund som blev överfallen och biten av en lösspringande Rottweiler i söndags. Det såg ut som att han skulle bli ihjälbiten men tack gode G-d så fick han "bara" en sårskada på ena frambenet. Jag började genast spraya med KS (i söndags) igår tisdag var vi till veterinären som kunde konstatera att bitsåret redan har börjat läka Jag ger honom sedan tidigare KS och MSM och är helt säker på att detta har hjälpt. Är så himla tacksam!

Inger Ruud. Vi har en mops som ständigt får svamp i sina öron och sedan vi började duscha öronen 1 gång om dagen med en liten sprayflaska med rent silver, så har de varit helt rena och fina. Ingen klåda mer heller!

Marianne Kandelin. Jag behandlar min hund som har en "åldersutväxt" som en veterinär kallar det hon har den på halsen. Var i storlek nästan som en paranöt. Sprayar KS 2 ggr/dag i början , började för ca 4 dagar sedan och såg efter 2 dagar superfint resultat nu är den lika stor som en mandel, så nu sprayar jag oftare ca 4-6ggr/dag. KS har hon fått i sitt dricksvatten länge.

Charlotta Rexmark. KS har en lugnande effekt på oroliga magar och jag vet t ex hundar med gastrit som mår bättre på KS och blir lugna helt enkelt för att de inte känner obehag från magen längre. KS är inte sövande i den bemärkelsen man pratar om inom sjukvården, istället är lugnet en positiv effekt av att hunden mår bättre och kan slappna av. Jag ger KS både till min hund och katt och har gjort så i fyra år, båda två lever i högsta välmåga och är friskare än de flesta. Katten har dessutom återhämtat sig från diverse olyckor och åkommor (hittekatt som lever som utekatt) som han kommit hem med och jag är övertygad om att det är silvret som fått honom på tassarna igen. Någon enstaka gång när hunden varit orolig på natten och magen har kört på honom så har jag sprutat KS i munnen och efter 15-20 minuter så blir allt lugn och han somnar, helt enkelt för att magen inte stör honom längre.

Hittat på nätet: Har en hund med hemska eksem. Han har nu fått kollodialt silver i 2 v och MSM i drygt 1 vecka. Och tänka sig, han har inga eksem kvar, pälsen börjar återfå sin lyster och han har slutat tappa den. Det känns nästan som trolleri, jag tror inte det är sant och är bara såååååå lycklig! Sprayar även silver i hundens ögon eftersom han ofta dras med återkommande ögoninfektioner och han har blivit helt bra!

Anna Olsson. Svampen i öronen på min hund är väck med hjälp av KS:-D

Bente Andersen. Det var ett tag sen jag skrev så jag vet inte om nån kommer ihåg att jag frågade om jag kunde ge min hund ks när hon hade urinvägsinfektion. Hur som helst så gjorde jag det och redan efter en gång så blev hon bättre. Jag gav henne lite grann i tre dagar och hon blev helt bra.

Linda Ståleberg. Jag har tappat upp silver i en sprayflaska och sprayat mina hundar i munnen ett par ggr per dag. Min ena rottishane har haft lite problem med sin hals. Vi opererade bort tonsillerna men han har ändå slemmat mkt, segt slem och haft jobbigt med skällandet. Det har varit ansträngande för honom att skälla. Varit hos vet och kollat honom flertalet ggr men inte sett nåt. Nu efter tre veckor kan han leverera ett ihållande klart skall utan ansträngning och slem =)

Gunilla Trädgårds. Jag gör lika med min hund och det funkar bra. Och tänderna har blivit rena och vita med.

Sirkku Manninen. Min hund blev dålig i magen en morgon. Han fick 1½ dl silver och lite lite mat i det. På dagen sprejade jag silver i hans mun och på kvällen fick han återigen 1½ dl silver och lite mer mat. Klart! Han blev frisk.

Anette Eklund. Är helt förvånad över denna fantastiska produkt. Har bara haft den i min ägo 1 vecka & den har redan hjälpt mej fixa hundens mage & hävt en dunderförkylning.

Jane Karin Gunilla B. Jag, mina husdjur varav hunden har artros, vänner, barn osv använder kolloidalt Silver ''Silvervatten'' och har gjort det under ett par år och vi mår alla utmärkt. Det blev en enorm skillnad i hunden, som har artros, efter att vi började ge den en skvätt över torrfodret varje dag. Jag brukar ha framme två vattenskålar till katterna - en med silvervatten i och en utan. Oftast (nästan alltid) så väljer de att dricka ur den med silvervatten i. Detta funkar verkligen. Jag brukar bara använda silvervatten när jag känner att jag håller på att bli sjuk, så när jag slarvade fick jag influensa. Det löste jag genom att ta en rejäl dos (2 msk X 4 tillfällen på ett dygn) gud vad det rensade kroppen! Vaknade 5 ggr under natten och var akut kissnödig. Så jag fick dricka närmare en liter undernatten för det rensade rejält! Mindre än 24 timmar senare hade både led- och muskelvärk och feber försvunnit. Dock doftade urinen en del och näsan va tvungen att snytas ofta men det är ju bara för att bakterierna skulle ut :) Jag kan varmt rekommendera kolloidalt silver!

Erlichias försvann. Min hund fick erlischias av fästning , insjuknade och fick antibiotika som inte bet på denna lilla bakterie, så liten att den kan gömma sig i celler för att sen vandra ut och orsaka sjukdom igen, vilket också hände. Min hund fick mer medicin men piggnade inte till förrens han fick kollidalt silver. Använder det själv också för att slippa virus och bakterier. Har det till mina hästar också, mkt nöjd! Klart att läkemedelsindustrin vill få folk att bli rädda att använda det då de inte själva tjänar några pengar på det. T.o.m NASA använder det som vattenrening!

Mats Carlsson. Ja msm är bra. En kombo där med KS och msm in och utvärtes får man rekommendera dem som har hundar med problem. Vi har två hundar med problem som får msm och nu ks i maten samt att de äter BARF (LCHF) och de har inga större problem längre. De andra tre är kärnfriska men de får ändå. En av dem hade problem med svamp i örat och efter att vi hade sprutat in ren KS bara i örat och masserat två dar i rad så var det som flera månaders mediciniering inte rått på borta. Nu ska vi börja spraya tassarna och ögonen på ena hunden som har problem. Jag skrev innan att hundarna är mycket lugnare och det stämmer verkligen. En drog alltid igång mot andra hundar i bilen och levde rövare. Speciellt mot fluffiga, han är kanske rasist eftersom han själv är korthårig Han sitter helt lugn nu och som mest grymtar han till då han ser en stor fluffig hund. Skillnaden är otrolig. Det är mycket mer lugn hemma också och mer harmoni i flocken.

Anna-lena Hägglund. Har en hund som har lite var i ena ögat. Började igår. Sprayde med KS 2 gånger igår kväll. Ser mycket bättre ut idag, knappt något var alls. Har sprayat imorse o nu.

Åsa Kriström. Jag är väldigt tacksam! Har sedan jag börjat med KS och MSM blivit mycket bättre i min IBS mage, astma och allergi. Jag som har tagit astmamedicin och allergitabletter dagligen, har inte behövt att ta dem sedan jag började med MSM och KS. Jag var strax efter jul och gjorde ul på min lever mina njurar och galla ( för att utesluta andra saker) 3 veckor senare ringer min läkare och säger att allt ser ok ut då berättar jag att jag har börjat med MSM och KS + LCHF och tycker mej känna en markant skillnad i min mage. Hmm säger min läkare.. då tycker jag att du fortsätter med det, men jag får inte rekommendera detta. Jag har även hundar som med hjälp av MSM och KS blivit bättre/ fri från svamp och allergi. Svamp tiken är i dag jätte fin runt sin nos och rumpa. Och min allergitik är i princip helt fri från sin klåda och utslag i sina öron och tassar. Jag ger MSM i maten till hundarna, ett kryddmått och en tsk KS i maten - sprayar även en blandning av en del MSM och 5 delar KS på problemområderna. På min allergihund hällde jag ca en msk KS i örat och gnuggade precis som med öronrens dom första dagarna sedan har jag bara sprayat med en liten sprayflaska en gång om dagen. Kan säga att jag är så glad att jag slipper kortison till henne. Min läkare var ändå väldigt positiv till användandet av KS och MSM. Märkte fort resultat Jag är väldigt glad att jag har kommit i kontakt med dessa produkter och kommer alltid att ha dom hemma :)

Gun Nilsson. Jag kan meddela att min ena hund som hade börjat bli stel när hon rest sig upp efter vila, inte längre uppvisar några symptom. Jag hade gett henne Glukosamin som tillskott i en månads tid , men märkte ingen skillnad. Då tillsatte jag även MSM och KS som hon har fått i ca. en månad och nu märks ingen stelhet.

Ingela Villman Fd Olsson. Min hund som har lidit av klåda öron, nos, ansikte osv, är så mkt bättre nu av KS Denna sommar var det värsta han haft i klådväg, i höstas så kom jag i kontakt med KS och i denna grupp, jag köpte genast KS och började med o spraya han i hela fejan o i öron osv, efter 3 månader nu så är han så himla fin i fejan o öron igen, nu sprejar jag inte ens varje dag för det behövs ej, han får även Glukosamin tablett form och är så mkt piggare med ( är 10 år ) Tack igen denna grupp för alla goda råd o tips.

Mats Carlsson. Tassarna på våra två AmStaff som har allergier är helt bra nu, ingen tillstymmelse till svamp mellan tårna och det vita är kritvitt, ingen rosa ton mellan tårna. Ögonen är aldrig rödsprängda nu heller som förut och det ser ut som om det börjat växa mer hår precis runt kanten på ögonen där det alltid saknas hår på en hund som är allergisk. Detta på ett par veckor. De dricker vatten med KS och jag sprayar en blandning av KS och MSM i ögonen och ansiktet samt på tassarna och mellan tårna. Tiken tom lyfter tassarna för att man ska få spraya och båda tar gärna emot det i ögonen. Det har nog kliat en del trots att de får bra mat, det bästa färskfoder som finns (Vom Og Hundemad, Kyckling och Lax) samt sedan tidigare har fått glukosamin, msm, d vitamin, omega 3 samt magnesium som tillskott.

Yvonne Anne-May Rönnblom. Råkade klippa i pulpan på min vovve i morse. Satte KS på en pad och höll emot i 5 minuter, så hade det slutat blöda. Annars brukar jag få hålla på länge med olika metoder. Hon fick på sig "tratten" efteråt så hon inte ska komma åt att slicka, för då kan det börja blöda igen...

Susanne Rydeström. Min älskling Tyson ( Rottweiler) blev sjuk och fick svamp mellan tassarna. Efter endast några dagars behandling av silversalva och Ks Ionosil Silvervatten är svampen så gott som utläkt. Och utöver det så har han också fått glansigare päls och bättre humör.

Mari Åhlin. Vill berätta att våran lilla Toypudel Putte som nu har fått en liten nypa MSM i maten på fm och ½ tsk KS på em nu i ca 2 månader. (Mindre dos i början och ökar ytterst lite i taget !) Jag har tagit bort läkemedlet som Veterinären gav och Putte har bara kräkts 4 gånger på hela tiden !!! Han har gått upp i vikt och han är så harmonisk och glad ! Det här är nog det bästa vi gjort , inte bara för Putte utan för både Husse och mig som alla tar KS och MSM!

Ellinor Johansson. Min hund skar sig på trampdynan på en glasskärva i går när vi var ute, blödde rejält, gjorde silveromslag som fick verka under natten. På morgonen hade såret dragit ihop sig fint och hon kunde springa på som vanligt, tacka vet jag silver, har haft så mycket nytta av det:)))

Karin Sandin. Ville gärna berätta om vår cockerpoo tik som hade magproblem med diarre en lång tid trots diet hemlagad och senare även id foder så blev hon inte riktigt bra. Över 1,5 månader hade gått, sen började jag ge henne ca 2tsk ks varje kväll i en vecka. Hon slickade i sig det från matskeden så gulligt. Nu är hon jättepigg, glad och alert och magen sköter sig fint. Nu gäller det att använda rätt foder framöver. Köpte hem en korv med fruset foder som hon fick smaka av. Det blev väldigt uppskattat. Kanske inte så bra för tänderna som inte får något motstånd. Men huvudsaken är att ks hjälpte henne. Jag fortsätter med det. Ska även fortsätta med ks i örat som jag började med igår. Droppar i lite och baddar med ks på en bomullspadd istället för örondroppar dom ska rena. Ks är ju som medicin.

Carina Wetterstrand. För ett år sen blev vår hund som då bara var några månader gammal biten av en annan hund. Bettet tog över hans vänstra öga som helt enkelt ploppade ut ur ögonhålan och hängde utanför... Ilfart till djursjukhuset där beskedet var att det tagit så illa att synen inte skulle gå att rädda. Ev skulle ögat få tas bort och ville det sig riktigt illa så var synnerven så pass skadad att han även skulle bli blind på andra ögat. Vi kunde räkna med det... De satte tillbaka ögat och sydde igen ögonlocket för att hålla ögat på plats och han fick komma hem två dar efter. Genast satte vi igång att badda, badda, badda silver på båda ögonen... Så fort vi kom åt, flera ggr i timmen, ÖSTE vi silver i ögonen och han fick även dricka det. Vid återbesöket på djursjukhuset några dar efter hans hemkomst såg ögonspecialistveterinären förvånad ut och sa glatt efter att ha undersökt honom att vilken tur, han får behålla själva ögat! Blind på ögat är han men sannolikheten är stor att synnerven klarat sig så han får behålla synen på andra ögat. Vi var naturligtvis överlyckliga! Vi fortsatte intensivt med silvret och återbesöken var många de första veckorna. För varje gång hade det skett en otrolig läkning! Sista återbesöket var förvåningen stor hos veterinären och hennes assistent. De höll då för det friska ögat för att kolla om han såg nåt på det skadade, kanske kunde han urskilja ljus och mörker? Gissa om alla blev förvånade när han följde klockrent med blicken och han reagerade direkt när hon släppte en pytteliten papperslapp från sidan snett uppifrån. Det var ingen tvekan om att han såg!!! Han hade en grå hinna över ögat en tid efter men vi fortsatte med silvret och den försvann. Han har inte haft några besvär alls och idag syns inte någonting alls av denna olycka! Jag vill med detta säga att jag är övertygad om att man inte behöver vara rädd för att prova silver på det mesta. Och jag tror inte heller man behöver fundera så värst mycket över doseringar. Man får prova sig fram helt enkelt. Och någon "smurfhund" blev det inte av honom heller trots att en hel femlitersdunk gick åt på en dryg månad.

Camilla Arlebrink. Min hund har haft eksem hela sitt liv, efter två dagar med msm i maten o silver så är det helt borta. Då har jag prövat det mesta i naturväg o alla sorts mat osv.

Eva Gustafsson. Jag håller just på att desperat behandla en hunds öra med Silver lotion och för första gången efter ett par månaders behandling med diverse veterinärordinerade droppar och annat gojs, ser jag en klar förbättring på TVÅ dagar. Han har varit irriterad, skakat och haft sig. Röd och irriterad och svart gucka varje dag när jag torkar ur och spolar med öronrens. Bättre i perioder, men sedan blossar det upp igen. Mest svamp vad vi tror, men även bakterier. Idag är örat ljust rosa, ser helt normalt ut och för första gången på länge är han inte irriterad. Nu på kvällen när jag torkade ur lite försiktigt med bomull fuktad med lite silvervatten, var det knappast något sekret alls att tala om. Väntar på svar imorgon eller övermorgon på senaste odlingen hos veterinären för ev ny behandling. Men som det verkar nu slipper jag hämta några nya droppar på apoteket. Undrar om jag vågar berätta för veterinären vad jag har gjort ;)

Gina Van Dam. På öppen såryta på trampdynan satte jag en bomullspad indränkt med KS och satte på en strumpa som höll på plats..o höll rent på tassen...dagen efter hade nytt skinn växt fram och tassen var hel att gå på. Det borde ju räcka med att byta pad flera gånger om dagen...och låta lufta emellan...bara gå med strumpan...så det inte kommer in nytt skit i såret. Ger det sig inte på någon dag...ta nya antibiotikakuren om du känner dig osäker...KS hjälper till att få bättre skjuts på den...intages oralt i dricksvattnet också...eller direkt i munnen...

Susanne Holm. Jag ger en golden ca 1 msk KS två ggr/dag. Hon slickar gärna i sig det. I början lät jag det sippra in/ner mellan kindtänderna när hon låg på sida och viftade på svansen.

Johanna Louise. Min mops var helt förstörd av svamp när jag fick henne. Helt fri från svamp idag, ca 3 månader tog de. :):) hon har varit symtomfri i 8 månader nu! Har gett henne ca 2-3 msk om dagen i en munspruta.

Linda Kristiansson. 5 dagar sedan min hund började med ks.. 5 dagar. Idag va jag hos en vän som undrade hur det gick.. Nja sa jag, jag vet inte, jag tror inte helt på det. Det varken smakar eller luktar något så misstänker att det är vanligt vatten. Jaha, sa kompisen men hur verkar hunden? Hon gnager fortfarande svarade jag. Visa mig, sa vännen.. Sagt och gjort, jag tar upp hunden och spretar på tårna för att visa....visa, hmmm varför är hon inte röd längre?? I måndags morse hade hon svamp som faen!!! Idag fredag är den borta jag har slagits mot denna jävla jästsvamp i omgångar under flera år, kurer som vart månadslånga.. Och nu borta?? Seriöst?!? Jag är imponerad och min hund ska dricka ks så länge hon lever!

Ewa Szamborska. Vill bara berätta att jag har använt EMS salva på min hunds skadade tass. Han har trampat på ett vasst föremål och skurit tassen så olyckligt nära klon att det gick inte ens att sy. Förutom desinficering och omlägg har jag baddat i KS och kletat på ordentligt med EMS salva varje gång jag la om såret. Han har blivit bra på mindre än en vecka. Blödandet avtog och såret läkt fint.

Rose-Marie Tiedman. Vår hund hade besvär med svamp på trampdynor och ett öra. Har spayat med ks på alla trampdynor och i öra en gång per dag och ger 1 msk ks morgon och kväll i foderet. Finns inga problem nu.

Jenny Malmsjö. Måste bara berätta...jag har en sagolikt go dvärgpudel vid namn Picasso 3 år som tyvärr drabbats av kvalsterallergi och har dessutom kraftig höftdyplasi på båda höftlederna! Allergin gör att han kliar sig sönder och samman...han har vaccin mot det men när det blir så varmt på sommaren och i kombination med att han får sommarfrisyren så exploderar det på hans lilla kropp!Jag trodde faktiskt att allt hopp var ute eftersom veterinären ville ge honom kotison och med det fick jag inte ge honom smärtstillande vilket gör att ham får väldigt ont och kan inte röra sig så bra! Som att välja mellan pest och kolera!!! Så ville jag ge KS, MSM & EMS en chans... Jag är en månad senare väldigt väldigt glad för det!!! Från köttiga sår till en helt läkt hund...det är så underbart...han har fått tillbaka gnistan och lekfullheten, aptiten...Jag har fått tillbaka min vanliga Picasso!!! Är så himla glad!!! Jag har gjort så här: 1 krm MSM blandat i creme fraiche eller något som hunden gillar, både sprayat KS på såren och smort in med EMS-salva...varje morgon. EMS-salvan har jag tagit och smort in på kvällen oxå! Oups glömde att jag ger rent KS oxå ca 5 ml oralt!

Åsa Ramsell. Måste bara få berätta vad KS har hjälpt oss.Det här är Nemo 9 år med diagnos uveit.(han har även alltid haft problem med magen o har lite artros)För ca en månad sedan blev han hastigt sämre o såg ingenting.Han drog sig undan o var lättretlig o gav sig på våran andra hund som är två.Ringde veterinär o fick till svar att det inte fanns något att göra o att jag skulle bestämma om han skulle få somna in.Ledsen o frustrerad kom jag på ks.Har gett honom direkt i munnen med dosettspruta ca 7-10 ml morgon/kväll o det är knappt man tror det är sant men synen kom tillbaka o han har inte haft så fina ögon (trots lite kvar på ett öga) på tre år jag är så glad o tacksam att jag kom på att använda ks.Så ge inte upp hoppet därute. Jag har berättat för en veterinär i Uppsala Helene Hamlin (hon forskar på tollarsjukan o använder Nemo som ett exempel för andra veterinärer o utbildning på ögonsjukdomar) o hon har aldrig hört på maken. Glömde nämna att kolla även nosen, den var som torkad o skröplig. Nu helt slät o vanlig.

Caroline Olle Olsson. Nu har även jag glädjen att berätta om hur ks har hjälpt mig! Eller ja snarare min valp. Valpmagen där pälsen ännu inte vuxit ut brukar bli full i otäcka värmeutslag efter att min valp sovit på sidan. Hon får utslag som påminner om mogna finnar över hela magen och insida lår och det går fort. Men lika fort försvinner dem efter att jag baddat med ks (inosils) och gett lite i munnen samtidigt. Helt underbart!

Cia Persson. Min hund hade fått en stor böld på halsen. den var stor så att den rymdes i min handflata. Jag baddade med ionosil och lät kompressen ligga på några minuter två ggr om dagen. Nu efter två dagar är den som en enkrona och krymper hela tiden. Hon har inga problem eller ont av den. Uppföljning en dag senare: Nu är den nästan helt borta!

Emma K Andersson. Hund med pälsavfall, klåda och permanent nässelfeber fick ks och msm i fodret (som byttes från torrfoder till råfoder). Sex veckor senare vart hunden helt symptomfri, detta är åtta friska år senare. Torrfoder innehåller mycket mjöl och ofta socker och inte minst spannmål. Ta bort helt och fasa in ett råfoder med fisk en gång per vecka, organ desamma och i övrigt kalkon, vom och viltkött i dagligfoder. Ge ett kryddmått msm, öka FÖRSIKTIGT till en tsk/dag av alavis MSM ks kan du dutta en kvart dl i vattenskålen och spraya kroppen med rent ks.

Elisabeth Söderström...och om ni inte vet det redan så är Kolloidalt Silver alldeles utmärkt att använda på förhudskatarr på hunden. Ta en liten spruta med rent silvervatten och spruta in i förhuden.

Lena Jessica Maria Lindh. För 4,5 veckor sedan fick min hund i princip sin dödsdom av veterinären. Kraftig spondylos i nästan hela ryggen och hon var oförmögen att gå själv. Jag fick två alternativ; 1. Låta henne somna in 2. "försöka" ge henne en ny chans(som veterinär så fint lindade in det). Kiropraktik i kombination med msm har gett ett fint resultat! Hon har gått på msm en längre tid, dock bara ett kryddmått tillsammans med glukosamin och nyponpulver. Jag ökade ett krm i veckan efter hon varit hos veterinären och nu äter hon 4 krm på morgonen med sin mat :)hon får även nyponpulver och glukosamin fortfarande :)

Therése Berglind. KS funkar super i hundöron, brukar dränka en bomullstuss med KS och sedan stoppa in den i örat och gucka runt så KS:t rinner ner i örat, upprepa ett par ggr per dag några dagar eller mer och vips så är svampen borta! :-)

Lena Särnstedt. Samma resultat med MSM för vår bordercolliehane med spondylos. Ingen dödsdom iofs men ordinerades operation, vilket vi slapp då han blev helt symtomfri med MSM.

Carina Linden. Jag använde KS på min hund som hade gjort illa tassen!! La förband å stoppade i honom i munnen med! 3 dagar, så var det nästan läkt!! Så bra!! Tar själv någon hutt då å då!!

Ann Person. Vi använde en blandning av msm och silver på hundens analsäck då han fick en jätteböld som blev infekterad. Sprayade flera gånger om dagen med blandningen samt att han fick samma i kosten. Sprayade faktisk hans öron också då han kliar sig med tassarna i öronen, slickar på tassarna och sen i rumpan. Började med bara silver men när jag hade i msm så tog det inte många spray innan hans sår och böld läkte bort.

Therése Berglind. Jag behöver råd om underhållsdos av msm och KS till min hund på 50kg. Någon dag ska jag skriva ner hela hans sjukdomshistoria, för detta räddade verkligen hans liv!:-) Han har lidit fruktansvärt av kvalsterallergi samt haft prostataproblem(han kastrerades för ett par år sen av medicinska skäl pga detta) Han var så sjuk så han var helt tom på livsglädje och energi, och vi trodde vi skulle förlora honom. Vi fick proppa I honom kortison (och en massa annan medecin till en början) och visst gav det possitiv effekt. Men den dos han behövde gå på gjorde honom slö och muskelfattig, kortison bryter ner kroppen och vi förstod att vi behövde hitta ett alternativ. Fick tips om KS och oj vad det har hjälpt honom! Idag går han på sin vaccin mot allergin som han får en gång I månaden, ingen kortison!!) Samt så får han 2tsk msm på morgonen i frukosten och 2msk KS I middagen på kvällen. Förut fick han både och i varje mål men fattat att det inte är bra att ge msm och KS samtidigt. Låter detta vettigt?? Jag är rädd för att dra ner på det, men tex ge 1tsk msm bara? Och KS, 2msk som underhåll, är det ok?

Karin Augustsson. Ja det funkar, sprejade KS/MSM i munnen flera ggr per dag och kennelhostan försvann efter tre dagar.

Kerstin Frost Erkers. Min hund,(tik 9 år) har också varit trött efter löp o dessutom slickat sej mycket. Började med MSM nu uppe i 1/2tsk, blev lite piggare men för tre dagar sedan satte jag in KS, 1/2tsk och dagen efter var hon märkbart piggare, andra dagen gick hon i kopplet före mej, vilket hon inte gjort på 3 år och idag slickar hon sej inte mer där bak. Fantastiskt! Nu slipper vi nog operera bort livmodern på henne.

Cecilia Anca Leinen. Tror också att KS är förträffligt! Min lilla hund hund kliade sina öron. Testade den gamla vanliga öronmedicinen. Inget resultat där. Sprayade KS (annan historia vad han tyckte om det) i 3 dagar. Klåda väck.

Eva Troedson. Jag gav min 3åriga bordercollie lite msm i hans vatten....han blev totalt ...besvärande...pigg..hi hi ! Får nog vänta... Men noterade ju att det verkligen fungerar, ifall att ngn här tvivlar...

Linn Kaosfabrikken Hemmingby. Min Cane Corso får 1 tsk/dag. Jeg gir henne glukosamin også. Hun veier 40 kg. Begynte å gi henne fordi hun hadde blitt ganske stiv i bakparten. Hun hadde problemer med å hoppe opp og ned av sofaen. Etter 4 uker på msm og glukosamin var hun en helt ny hund. Jeg merket forskjell etter ca en uke.

Sirkku Manninen. I måndags hittade jag fukteksem på min hund när jag äntligen fick bort massa underull. Började badda och spreja direkt med ks men i onsdags tänkte jag att jag måste ta honom till veterinär. På onsdagkväll var dock eksemet ganska torrt och på torsdagmorgon när jag skulle till veterinären var det helt torrt. Hade inte ens klippt pälsen runt om för jag ska på utställning med honom snart. Jag avbokade tiden och ska nu fortsätta att behandla med ks och hoppas att jag slipper raka av pälsen. Det ser bra ut än i alla fall. Han får ks i maten också. Och MSM.

Christel Wallin. Min hund är ordinerad MSM - står till och med i journalen från Redog, för sin artros i tassar och handleder. Hon får cartrophen en gång i veckan i fyra veckor men MSM ska hon ta livet ut. Bra öppensinnade veterinärer på proffsiga Redog i Västerås.

Annelie Magnusson. Samma vovve gjorde häromdagen en liten tabbe genom att fastna med huvudet i en SKO. Han slet och drog och rispade ena ögats undre ögonlock. Blodet rann ymnigt enl ägaren och hennes sambo ville absolut att han skulle till vet. Hon bad mig kolla senare på kvällen och det var lite blodigt, svullet plus att han blinkade lite mer. Hade en liten sprayflaska m KS i bilen som vi sprayade ögat med. Igår syntes ingenting. Jag är övertygad om att KS gjorde sitt jobb där. En sådan sprayflaska finns alltid i min handväska. Bättre än parfym!

Jeanette Hedell. Svamp på hund. Spraya KS på de utsatta områdena flera gånger per dag, gärna 4-5 ggr. Raka/klipp gärna bort håret runt omkring. Spraya också i munnen på hunden, slemhinnorna tar upp Silvret, så då attackerar du svampen både inifrån och ut. Har sett det fungera för flera hundar med den här typen av problem. Ibland går det över ganska snabbt och ibland tar det lite längre tid. Men jag har sett hundar som haft svamp i ett år, bli av med det med KS.

Therese Lundqvist. I förgår fick jag hem KS som jag beställt främst för att försöka få bukt med min ena hunds öroninflammation. Igår fick hon dricks ca i ms (knappt) +att jag tvättade ur örat med rent KS. Redan på kvällen tyckte äldsta sonen att hon luktade mindre ur örat:) Nu tvättade jag ur örat igen och det luktar nästan inget nu. Jag är förstummad, helt otroligt att det på ett dygn kan bli så mycket bättre. Som vi har droppat med olika preparat från vet utan större resultat. Känner mig så lättad över att hon kanske snart är av med sin envisa inflammation.

Ki Holgersson Olsson. Min tik på 5år har haft problem med gästsvamp i öron och hakparti sedan hon va valp. Kraftiga inflammationer. Medicin hit och droppar dit...dyrt och plågsamt för henne. Så jag har nu i 5 dagar baddat öron och haka med silver och hon har fått dricka också...till min stora förvåning så är nu öronen mycket fina, och hakan har blivit svagt rosa, istället för knallröd och svullen....är det sant?

Jan Jansson. Jag sprayar gärna på insidan av örat på jyckarna även när de inte har någon konstaterad infektion. Då slapp jag det där med att "det luktar hund".

Ann Person. Vår energiska labrador-jakthanne Simba född 2005 har fått msm regelbundet sedan han för tredje gången på ett år fått analsäcksinflammation. Detta kan tydligen enligt vissa bli något som upprepar sig regelbundet när man väl haft den en gång. Han fick också silver under en veckas tid samt en blandning av båda sprayat på baken. Nu har vi inte bara en för tillfället helt frisk hund utan, vad det verkar, en hund som gått bakåt i tiden. Han har fått mer energi han är mer valpig än någonsin han har blivit fastare i skinnet piggare i ögonen och ja yngre helt enkelt. Det är ju helt underbart i och för sig men lite skönt var det att han hade blivit lugnare - nu har vi, i alla bemärkelser möjliga, fått tillbaka Simbabäbisen!!!

Anette Jonsson. Har börjat en blandning av Silver och MSM till min hund med kronisk öroninflammation....har hållit på ca 6 dagar och hon är redan bättre.

Eva Rehn. Jag har satt fram två skålar en med vatten och en med ks i vattnet. Vår hund väljer oftast det med ks i.
Jeanette Edlund. Min hund o två katter älskar vattnet efter att jag började ha i en skvätt m ks.

Josefine Michanek. Skrev häromdagen om min hund och hans rikligt rinnande ögon. Har nu behandlat hans ögon med KS, sprayat 5-6 ggr per dygn och det satt verkligen som en smäck! Rinner ingenting! Så jäkla bra! Slapp veterinär o en massa dyra utlägg. Tack för att ni är så snabba på att svara här i gruppen! O tummen upp för KS!

Helene Bolander. Hot spot..funkar ks jättebra emot, jag baddade 2 ggr dagligen och strök även på ems salvan.. det tog inte många dagar innan det var läkt.

Elinor Granlund. Hotspots. Smörj utslagen med silverlotion, det funkade super på min hunds utslag.

Lisa Lindén. Mina vänners vovve blev av med noskvalster på bara nån dag när dom sprayade nosen flera gånger per dag. Håll en bit ifrån och duscha lätt med KS ej utspädd. Liten duschflaska finns att köpa på apoteket. Ta hjälp av nån som håller i vovve så du träffar nosen direkt.

Stephanie Broberg. Vår nya kärlek ! Skrev här i onsdags ang börja med silver på min bebis pga av alla hennes besvär med öron o tassar, kan med glädje meddela att hennes svamp/inflammation i öronen är nästan helt borta, i onsdags var dom lila o så svullna idag e dom ljusrosa ! Klådan är borta från tassarna så även svampen och även hennes bölder vi skulle in o punktera har minskat till hälften o på väg bort och detta på 2 DAGAR !! Som mamma till en kronisk sjuk hund kan jag inte vara lyckligare så glad att jag hitta till denna gruppen och alla er!

Benny Ringström. Vår bullie fick lite allergi-liknande utslag efter att han fått springa runt i ris å snår i skogen. Kliade inte men sprayade med KS 3 dagar så var det borta å nu får han 10-15ml i maten.

Hanna Oscarsson. Hade också en amstaff som hade det ena problemet efter det andra, men ks gjorde gjorde gott på henne också.. Så fortsätt med ks!!

Jessika Ahlborg. Ska nog inte ropa hej än, men min hund som har demodex har fått msm och ks nu i nästan 14 dagar och det ser ut som pälsen är påväg tillbaka på hans kala fläckar. Jag har ätit lika länge och redan mjukare hår,naglarna delar sig inte. Känner mig lugnare,gladare,lite trött ibland men äter inte längre min adhd medicin.

Marika Henrysson. Jag har en spansk vattenhund som har haft klåda hela sitt liv ,är nu 3,5 år . Har gett henne kortison i små doser för att hon ska slippa det . Detta har medfört att hon inte löper som hon ska . Fick tips om msm och ks . Har gett henne en tsk ks och 3nypor msm . Efter 2 veckor kom löpet igång , det var 14 månader sen sist . Tack för så fina produkter!

Angela Kaelin brukar skriva en hel del intressant kring användandet av kolloidalt silver. Bland annat om hur man botar öroninflammationer. Här delar hon med sig av lite bra att veta om KS i behandlingen av våra husdjur...

 Ge så mycket KS ni anser er ha råd med, alltså ge rent KS att dricka. MSM kan ni blanda i maten morgon och kväll. Ge spannmålsfritt och bra foder.

Skriv en kommentar...

 

 

Ks och MSM för djur

 

Kommentarer

Annette Strömberg

08.03.2022 17:55

Hej
Använt Ionisil ks i många år .
Söker nu erfarenheter om ks kan ta bort leptospiros på hund ?

Pia Rosén

05.10.2021 11:32

Jag har tagit över en fralla som har proteinallergi och äter purina pro plan veterinary diet hypoallergenic. Kan jag ge KS i vattnet och spray på det torra i huden och smörja med silversalts?? Tack

Alejandra

28.07.2021 08:47

Skrev fel Mail i min kommentar ☺️

Alejandra

28.07.2021 08:45

Hej är en nybliven hundägare, min valp är snart 3månader och jag vill ge henne det bästa i livet har köpt hem ion silver samt msm men hur doserar man och kan man ge redan nu för att förebygga

Ingemar

16.05.2021 08:22

Jag har använt KD mot svamp i öronen i 3 år, det fungerar perfekt. Jag sprayar in KS 10 PPM I öronen, tillräckligt mycket så jag kan massera ner KS ner i örat, se'n ruskar hon ut "överdosen". Torka ur

Senaste kommentaren

07.11 | 08:54

Googla på Verm-X så får ni fram vart man kan beställa denna produkt/Marianne

25.10 | 19:51

Jag undrar var får jag tag i dessa produkter fick en lista men inget man lägger i vatten vill ha till hunden och mig själv har mycket dåligt immunförsvar

06.10 | 21:02

hej, vart köper man dessa produkterna? mvh grethel

28.09 | 19:13

Hej-Har beslutat att hon blir kvar-vi kämpar på här. Mvh Marianne

Dela den här sidan