Biverkningar av Vaccination

Här kommer jag att lägga ut länkar och information ang Biverkningar av Vaccination, fästingmedel mm mm.

Jag är av den uppfattningen att man måste med egna efterforskningar bestämma själv om hur jag vill vaccinera min hund eller inte. Jag har läst på och jag anser att man inte ska vaccinera varken sina valpar/hundar eller barn. Och inte följa ledet-- bara för att man gjort detta år efter år- och inte lyssna på dom som blivit drabbade av sjuka hundar sjuka barn av just vaccinationer

https://www.facebook.com/groups/322967551247441/permalink/484755558401972/

 

http://yournewswire.com/study-pet-death-cancer/

Hundratals hundar fick biverkningar

https://www.facebook.com/PlanetPaws.ca/videos/1404799696261575/

Titta o lyssna på ovanstående länk

Vaccinering av hundar fortsätter att vara den enskilt största källan till biverkningar av djurläkemedel, åtminstone av dem som rapporteras. 

Publicerad: 2015-05-06 11:01 Skriven av: Alexander Kristofersson

Vanligaste läkemedelsområdet i biverkningsrapporterna 2014, antal fall
1. Immunologiska medel, 191 
2. Antiparasitära medel, 107
3. Rörelseapparaten, 71

Djuren som biverkningar rapporterats för oftast, antal fall
1. Hundar, 264
2. Katter, 84
3. Hästar, 78

486 rapporter om biverkningar av läkemedel hos djur sändes in till Läkemedelsverket under 2014. Det innebär en ökning sedan året innan, då antalet var 418.

Husdjuren toppar listan. Mer än hälften av rapporterna avser hundar, och vaccinering är den klart största enskilda orsaken till biverkningarna hos dem.

– Vi får inte särskilt många rapporter om misstänkta biverkningar som inträffar vid behandling av produktionsdjur. Det är viktigt att även dessa misstänkta biverkningar rapporteras, säger Peter Ekström, veterinär vid Läkemedelsverket, i ett pressmeddelande.

Veterinärer är skyldiga att rapportera vissa biverkningar men även djurägare och andra som sköter djur uppmuntras att anmäla biverkningar. Mängden anmälningar är viktig eftersom enstaka anmälningar sällan räcker för att fastslå orsakssamband mellan läkemedlet och symtomen. Svenska fall rapporteras även till en EU-gemensam biverkningsdatabas.

I tio fall rapporteras att människor fått negativa reaktioner efter kontakt med veterinärläkemedel. Sju av dem gäller djurägare som kommit i kontakt med fästinghalsbandet Scalibor.

 ___________________________________________________________________________

Att vaccinera eller inte vaccinera?!?!? är det verkligen så svårt val???? 
Tänk Dig detta! Du har två äpplen ett äpple är förgiftat med neurotoxiskt kvicksilver, antibiotika, glyfosat (den giftiga ingrediensen i ogräsmedlet RoundUp), aluminium , formaldehyd, karbolsyra, desinfektionsmedlet betapropiolakton, och etylenglykol - även kända som frostskyddsmedel mm mm och det andra äpplet är inte förgiftat 
Du vet inte vilket av äpplena som är förgiftat med dessa gifter och kemikalier, för det syns inte utanpå. Skulle Du frivilligt ta ett av dessa äpplen med vetskapen om att det kan vara det som innehåller dessa gifter och kemikalier som du kommer att äta upp och få dessa gifter och kemikalier inuti Din kropp?

____________________________________________________________

Senaste kommentaren

07.11 | 08:54

Googla på Verm-X så får ni fram vart man kan beställa denna produkt/Marianne

25.10 | 19:51

Jag undrar var får jag tag i dessa produkter fick en lista men inget man lägger i vatten vill ha till hunden och mig själv har mycket dåligt immunförsvar

06.10 | 21:02

hej, vart köper man dessa produkterna? mvh grethel

28.09 | 19:13

Hej-Har beslutat att hon blir kvar-vi kämpar på här. Mvh Marianne

Dela den här sidan