Allergy-X är för allergiska hundar.
Verm-X är för att stödja immunförsvaret-man kan naturligtvis kombinera dessa för bästa effekt.

Allergy-X är för allergiska hundar.
Verm-X är för att stödja immunförsvaret-man kan naturligtvis kombinera dessa för bästa effekt.

Allergy-X

Allergy-X för hundar är en liten godbit som ges, två gånger om dagen vid milda problem och fyra gånger om dagen vid svåra allergiska problem-under hela året. Blandningen av örter kan ge lindring vid allergier med symtom som klåda, håravfall, och kladdiga ögon.

150 gr: Varar i ca 1 månad.

400 gr; varar i ca 3 månader.

-för en hund (oavsett storlek) med milda problem.

Allergy-X tillverkas av Verm-X och är av högsta kvalitet av rena, icke-GM, naturliga ingredienser.

Alla Verm-X produkter innehåller EKOLOGISKA örter.

Allergy-X ett naturligt medel för hundar med allergiproblem

Allergy-X är framtagen för att stödja immunsystemet vid  allergi hos hund. Framför allt för de som har klåda, håravfall, kladdiga ögon och öron. Allergy-X ges varje dag hela året-men antalet bitar varierar beroende på hur svåra symtomen är och hur vikten är på hunden.

"För tillfället använder jag Verm-X till min hund, kan jag kombinera det med Allergy-X?

Ja, det går utmärkt att ge båda produkterna samtidigt. Både under längre och kortare perioder.

"Jag ger min hund medicin mot allergi, kan jag ersätta det med Allergy-X? "

Varje allergi hos hund är individuell-därför är det svårt att svara på. Men för att stödja immunstystemet och underlätta besvären kan man komplettera med Allergy-X. Rådfråga alltid med veterinär om du är tveksam.

Så här säger våra kunder om Allergy-X

Inga fler veterinärbesök för Beck.

Mandy Bealers är en stor djurvän och delar gärna med sig av denna fantastiska historia om sin allergiske 11-åriga schäfer, Beck. Beck hade lidit av det vi trodde var våteksem i nio år. Vi åkte med täta besök till veterinären för att få Kortisonsalva. Becks tillstånd blev bara sämre och sämre och han hade sår över hela kroppen. Hans päls kändes klibbig och huden luktade väldigt illa. Beck var så eländig så att vår veterinär rådde oss att göra en allergitest. Resultatatet var chockerande. Beck var allergisk mot det mesta av ingredienserna i hundmat inklusive nöt,gris, lamm,anka, kyckling, kalkon, vete ,soyabönor och ris samt kvalster av olika slag och gräs.

 Dieten ändrades och han fick i flera år en daglig dos av antihistamin, en hög dos av Kortison (som med tiden gjorde honom aggresiv) och antibiotika. Jag började oroa mig över Becks medicinering och att hans temperament förändrades. Jag bestämde mig för att prova Allergy-X i sex månader och jag har kunnat ta bort all annan medicin. Han ser strålande ut, har klara ögon, pälsen är blank och  han har inga sår! Vid 11 års ålder har han bättre bud och päls än någonsin tidigare.

________________________________________________________________________________

Schäfern Elsa

För ett par veckor sedan köpte jag en liten förpackning av Allergy-X eftersom jag har en hund med allergiproblem. Elsa min Schäfer, har alltid varit irriterad i öronen och nästan varje morgon har hon kräkts. Hon har fått antibiotika av veterinären för sina öronproblem men inget har kunnat säga varför hon kräks förrän en ny veterinär föreslog att hon kunde vara allergisk mot kyckling,som förekommer i nästan all hundmat. På den tiden gav jag Elsa färsk kyckling med hopp om att färsk mat skulle hjälpa henne att bli av med problemen-men det blev inte bättre. Jag gick över till en exklusiv hundmat som var fiskbaserad och Elsa blev bättre. Så fort jag gav henne något annat så kom probemen tillbaka.

Efter att jag gett Elsa ungefär en halv förpackning av Allergy-X, två per dag bestämde jag mig för att prova med lite  annan mat. Jag har de senaste veckorna gett henne kyckling och lammbaserad hundmat och lite matrester och Elsa har inte påvisat några problem alls. Jag är väldigt imponerad av Allergy-X och glad att ge Elsa varierad kost utan att hon får öronproblem och att hon nu även slipper att spy.

Vivien Ray

__________________________________________________________________

Fantastiska produkter, jag är speciellt förtjust i Allergy-X som jag tycker har varit till stor hjälp för min hund. Ted Å, Malmö.

Tack Verm-X, ni skulle se så blanka & fina mina hundar är i Pälsen. /Asta A-Umeå.

Kommentarer

MARIANNE WESTIN

07.11.2022 08:54

Googla på Verm-X så får ni fram vart man kan beställa denna produkt/Marianne

Eva Sundberg

25.10.2022 19:51

Jag undrar var får jag tag i dessa produkter fick en lista men inget man lägger i vatten vill ha till hunden och mig själv har mycket dåligt immunförsvar

grethel abelsdotter

06.10.2022 21:02

hej, vart köper man dessa produkterna? mvh grethel

Senaste kommentaren

07.11 | 08:54

Googla på Verm-X så får ni fram vart man kan beställa denna produkt/Marianne

25.10 | 19:51

Jag undrar var får jag tag i dessa produkter fick en lista men inget man lägger i vatten vill ha till hunden och mig själv har mycket dåligt immunförsvar

06.10 | 21:02

hej, vart köper man dessa produkterna? mvh grethel

28.09 | 19:13

Hej-Har beslutat att hon blir kvar-vi kämpar på här. Mvh Marianne

Dela den här sidan