CAROLINASTEK

1 kg benfri kotlett el skinkstek-3 dl grädde-1 burk creme fraiche gourmé-1 dl soya-2 tsk sambal olek. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor-Lägg i en ugnsform-blanda ihop grädde-soya-creme fraiche-sambal och häll över köttet-det ska täcka-Grädda i ugnen 150-175 gr i 2 timmar-täck över med folie efter halva tiden annars blir det torrt

Mariannes goda fläskfilé

1 fläskfilé-2 msk mortlad grönpeppar-champinjoner-1 ask mjukost soltorkade tomater-1 burk creme fraiche champinjoner/kantareller-½ dl soya-3 dl grädde-riven ost

Bryn skivad fläskfile, lägg i en ungsform-Bryn champinjoner-ha i mjukost och cremefraiche och grädde-Soya-Låt puttra en stund-Häll detta över filén-Ha över riven ost-Grädda i 225 grader ca 25 min-Servera med Hasselbackspotatis el vad du vill.

Min favorit KLADDKAKA

150 gr smör-3 ägg-3 dl Kokossocker el råsocker-1 3/4 dl mjöl- 1 1/4 dl kakao-½ msk vaniljsocker-2 krm salt.

Smält smör-rör i hop socker och ägg-Blanda ihop de torra ingr-Rör först ner smöret i ägg/sockerblandningen- och sedan i de torra ingr-Blanda ihop-HÄll i en smord form med löstagbar kant ca 24 cm Grädda i 175 gr ca 11-14 min.

Supergod med en klick vaniljglass till