Valpplaner Tezla som 2020

Tezla kommer att paras våren 2020; Är ni intresserad av valp till sommaren 2020 så kan ni skicka ett mejl till mig på; westin.marianne@bredband.net och berätta om er vardagssituation och vad ni kan erbjuda en valp från mig.

Carumas Belicia Tezla-(Tezla) Är en helt underbar hund som charmerar alla sin omgivning tom dom som inte gillar hundar kan inte låta bli att komma fram o hälsa på henne för dom tycker hon är bedårande söt. Hon är trygg o stabil helt orädd. Hon gillar skogspromenader att få gå lös-hon gillar att busa med sin alldeles egna speciella gula boll-Att få ligga i soffan med övriga flocken Mamma Beda-& lekfröken Jill och Katten Zune och Matte & Husse det är mysigt tycker hon. & Tezla blev Mor till 3 hanar Juli-19 & födde naturligt gjorde hon också.

Nick Nova Dog (Ernst)Lite kort om Ernst. (som är far till Tezlas valpar som föddes 12 juli.

Han är en mycket social och trevlig hane, orädd och framåt. Kurar lika gärna i soffan som han hänger med på en skogspromenad eller gärna en promenad på stan, där finns ju så mycket att titta på. Han är väldigt glad i barn och människor. Han älskar sina ben, bollar och pinnar.

Ernst har även fått mycket fina lovord från vet för sin fina form och längre nos.

VALPPLANER SOM-19

12/7 Födde Tezla 3 hanar NATURLIGT -förlossningen gick hur bra som helst utan några komplikationer.

29/4-19 ÄNTLIGEN🙂 Tezla kom igång med löpet i dag. Tjohoooooo

9/5 & 11/5 Tezla sammanstrålat med Ernst för ett Produktionsmöte-som jag hoppas ger bullar på jäsning🙂.

Kan informera om att ERNST är en Tigrerad hane som är mycket sund-och som fått mycket beröm och lovord av veterinärer. Han har lite längre nosparti.

Vid intresse av valp kontakta mig på tel 070 4994589 eller på mejl;westin.marianne@bredband.net  & berätta gärna om din vardagssituation-arbetstider/hunderfarenhet -om ni önskar tik/hane-

Skriv Namn bostadsord och mobilnr i mejlet-(Ni som skriver ett nr som inte ger något namn dvs Okäntnr-svarar jag i regel inte på) Eftersom jag respekterar Er integritet eftersom ni vill vara anonym

PRESENTATION TEZLA

Tezla är från min egen uppfödning-Hon är dotter till min Beda (Beda som fyller 11 år i okt-2019)

Hennes namn är; Carumas Belicia Tezla. Hon har inga problem med andning el allergi. Beda (hennes mor) har fött 3 kullar tidigare (alla gånger har hon fött naturligt (Utan kejsarsnitt) Hennes första kull; blev det 3 st-Helge-Evert & Bodil- Hennes andra kull blev det Einar & hennes tredje och sista kull blev det Tezla & Lilly. Så jag hoppas Mor Bedas gener går vidare till Tezla -så hon också föder själv utan kejsarsnitt (när -och om det blir valpar)

Tezla är en helt bedårande underbar hund- Hon är väldigt sällskapssjuk och pratig. Hon är väldigt förtjust i mat-Hon skulle kunna äta hela tiden om hon fick. Hon älskar barn (speciellt mina barnbarn Nova o Leon)Leka med boll är en favorit & leta godis ute på gräsmattan o i ett äppelträd. Gosa o mysa gillar hon lika mycket som att gå på skogspromenader-Hon är väldigt lyhörd-Har aldrig bitit sönder nåt som valp. Hon är lugn o trygg & orädd och gillar att vara tillammans med sin 4 benta familj-Mor Beda samt Jill  samt med Matte o Husse så klart. En helt UNDERBAR hund med stor personlighet.

 

 

Nick Nova Dog (Ernst) Far till Tezlas valpar

Ernst Regnr SE10858/2018 som fått mycket beröm av veterinärer för hans långa nos och sundhet.