Valpplaner Tezla höst 2020

Carumas Belicia Tezla & Tassin Tassuts Ruben har sammanstrålat

8-9-10/8 & nu hoppas vi på valpar här omkring 11/10 +- 3 dagar.

Är ni intresserad av valp till hösten/vintern 2020 så kan ni skicka mejl till;

marianne.westin58@gmail.com

Och berätta om er vardagssituation & vad ni kan erbjuda en valp för hem & familj.

Jag lovar ingen varken på mejl el telsamtal att få köpa valp. Tar inte heller emot besök av valpköpare innan valparna har kommit till världen.

När valparna är födda-går jag igenom mina alla mejl (idagsläget 16/9-20 har jag 139 st valpspekulanter.) Jag kommer att välja ut med min magkänsla vilka jag vill träffa för ett eventuellt valpköp. OBS Ett besök betyder inte att man är garanterad att få köpa valp. jag vill att det ska stämma mellan valpköpare o mig för jag vill gärna ha fortsatt kontakt med mina valpköpare efter ett valpköp.

 

Carumas Belicia Tezla-(Tezla) Är en helt underbar hund som charmerar alla sin omgivning tom dom som inte gillar hundar kan inte låta bli att komma fram o hälsa på henne för dom tycker hon är bedårande söt. Hon är trygg o stabil helt orädd. Hon gillar skogspromenader att få gå lös-hon gillar att busa med sin alldeles egna speciella gula boll-Att få ligga i soffan med Jill och Katten Zune och Matte & Husse det är mysigt tycker hon. & Tezla har fött 1 kull tidigare & hon födde naturligt (Utan snitt)

 

Vid intresse av valp kontakta mig på tel 070 4994589 eller på mejl; marianne.westin58@gmail.com  & berätta gärna om din vardagssituation-arbetstider/hunderfarenhet -om ni önskar tik/hane-

Skriv Namn bostadsord och mobilnr i mejlet-(Ni som skriver ett nr som inte ger något namn dvs Okäntnr-svarar jag i regel inte på) Eftersom jag respekterar Er integritet eftersom ni vill vara anonym

PRESENTATION TEZLA

Tezla är från min egen uppfödning-Hon är dotter till min Beda (Beda som fyller 11 år i okt-2019) (Tyvärr finns inte vår älskade Beda längre-hon somnade in i Jan-20 - 11 år o 3 månader-Hon har satt sin personlighet i sin dotter Tezla och hennes Barnbarn Louie, Baggio och Diezel. Beda är såååååååååå saknad hos oss.

Hennes namn är; Carumas Belicia Tezla.. Beda (hennes mor) har fött 3 kullar tidigare (alla gånger har hon fött naturligt (Utan kejsarsnitt) Hennes första kull; blev det 3 st-Helge-Evert & Bodil- Hennes andra kull blev det Einar & hennes tredje och sista kull blev det Tezla & Lilly. Så jag hoppas Mor Bedas gener verkar ha gått vidare till Tezla-Hon födde en kull som-19 (3st hanar) själv (utan snitt).

Tezla har UA på  Hjärt & Patella undersökning- Hon är en helt bedårande underbar hund- Hon är väldigt sällskapssjuk och pratig. Hon är väldigt förtjust i mat-Hon skulle kunna äta hela tiden om hon fick. Hon älskar barn (speciellt mina barnbarn Nova o Leon)Leka med boll är en favorit & leta godis ute på gräsmattan o i ett äppelträd. Gosa o mysa gillar hon lika mycket som att gå på skogspromenader-Hon är väldigt lyhörd-Har aldrig bitit sönder nåt som valp. Hon är lugn o trygg & orädd och gillar att vara tillammans med sin 4 benta familj- Jill  samt med Matte o Husse så klart. En helt UNDERBAR hund med stor personlighet. Alla älskar henne- tom blir jag stoppad av såna som inte är hundmänniskor och dom tycker att det är det sötaste hund dom sett. Hon Charmerar alla i sin omgivning vart hon än är.

Hane Tassin Tassuts Ruben är det som fått sammanstråla med Carumas Belicia Tezla.

 

 

Tassin Tassuts Ruben som fått äran att sammanstråla med Tezla

 Tassin Tassuts Ruben Regnr; SE42660/17 .Patella 0/0, Hjärta OK.

Här kommer lite info om Ruben; Han gillar rally o nosework . Han är en kille som charmar alla. Har ett hjärta av guld o bråkar aldrig med någon. Älskar mys o långpromenader. Väldigt förtjust i barn o sitter gärna med när de leker. En aktiv kille som hänger med på det mesta. Har även BPH med skott. Aldrig varit sjuk. Trivs att vara med där det händer.