Finaste sötaste Beda Regnr SE 66306/2008-Hon har ett sätt som ingen annan-Helt underbar och charmerar sin omgivning med sitt lugna och trygga och trevliga temperament. Hon har haft 3 kullar- (3) (1) och (2) så det blir inga mer kullar på henne nu.

Zang- Regnr SE45576/2011-Min ståtliga kille- Han är en riktig go´bit-snäll och trevlig och helt underbar- Han är dessutom även Svensk & Finsk Utställnings Champion. HD A ED 0/0
Zang död 2017-10-14 Magomvridning (Värsta dagen i mitt liv)
Gråt inte matte
Jag är inte fysiskt hos dig riktigt-Men jag är hos dig fast du inte ser mig-
Jag är i en annan värld bara
Jag hör och vet att du pratar med mig och jag hör hur du gråter-
Du kunde inte göra mer
Jag finns hos dig o Gula flocken
Jag vill tacka dig för alla fina år jag fick hos dig
Vi har så otroligt många fina minnen tillsammans du och jag.
Var stark matte
Jag var utvald till dig.
Vi var menade för varandra
Jag var en busig unghund-blev kallad trädgårdsmästaren
pga alla mina hyss som jag gjorde.
Bl a när du hade gjort ett fint utomhusarrangemang med fina blommor
du blev så nöjd-och tog fram kameran o tog kort-när du gick in o skulle ladda in bilden
-så tittade du ut genom fönstret och fick se jordklumpar som flög i luften-
Det var jag det.
Jag vet att du var så nöjd med mitt sätt- du sa till många att jag hade ett otroligt psyke och en personlighet som ingen annan-Du har berättat för många-när vi var på en utställning-så kom det ut ett gäng små hundar från en byggnad- det var 7-8 hundar som bjäbbade & sprang runt mina ben och under min mage-Jag stod bara där och sa ingenting-Då gjorde jag dig stolt matte.
Stolt har jag gjort dig många gånger när vi varit på utställningar-Jag blev ju Svensk och Finsk utställnings Champion och jag vet att du hade planer på att jag skulle få ställas ut en gång till nästa år när jag blev veteran-Men ödet ville inte det.
Jag älskade när vi lekte kurragömma i trädgården-eller när du gömde dig i skogen- & när vi åkte till ett ställe där det var höga grushögar & jag älskade stället där det var vatten och vi bodde i en stuga- Jag älskade att busa med mina kompisar Beda-Jill och Tezla o katten Zune. Jag älskade att ligga i soffan mer Er allesammans och jag älskade när småhundarna tvättade mina öron. Jag älskade när jag fick ost av husse varje morgon-Jag älskade våra skogspromenader och när jag fick springa brevid cykeln på våra cykelrundor och din massage av min rygg och nacke-ville aldrig att du skulle sluta.
Jag hade hoppats på att få leva i flera år tillsammans med dig-men ödet ville annorlunda
Tack för alla fina år tillsammans matte- Du var den bästa matten jag kunnat fått.
Jag väntar på dig-en dag kommer vi att ses & då kommer jag att få känna din kärlek igen.
Din Zang

Jill Regnr SE12607/2014- Importerad från Ungern från kennel Iron County. Hon har fött 2 kullar -Med 1 tik 1 hane i vardera kull.


Hon har en underbar personlighet- Klok och väldigt snäll & har mycket energi. Lättlärd. En sportfralla-som inte har några som helst problem med andningen eller andra bekymmer som klåda el allergi.

Tezla Regnr SE30342/2015 (Bedas avkomma) Ärså söt så söt så man kan inte annat än att bli kär i denna underbara hund-Hon
har en stor personlighet som sin Mor. Mycket snackig och pratsjuk och en klok liten dam-& mycket lättlärd-som jag ser fram emot att se henne som mor när tiden är inne för det-Förhoppningsvis till sommaren 2019
(Hennes Mor Beda-har fött 3 kullar naturligt (utan kejsarsnitt)