Finaste sötaste Beda Regnr SE 66306/2008-Hon har ett sätt som ingen annan-Helt underbar och charmerar sin omgivning med sitt lugna och trygga och trevliga temperament. Hon har haft 3 kullar- (3) (1) och (2) & alla gånger har fött själv-hoppas det går vidare till hennes Dotter Tezla som förhoppningsvis ska bli mor i Juli-19.

Zang- Regnr SE45576/2011-Min ståtliga kille- Han är en riktig go´bit-snäll och trevlig och helt underbar- Han är dessutom även Svensk & Finsk Utställnings Champion. HD A ED 0/0
Zang död 2017-10-14 Magomvridning (Värsta dagen i mitt liv)
Gråt inte matte
Jag är inte fysiskt hos dig riktigt-Men jag är hos dig fast du inte ser mig-
Jag är i en annan värld bara
Jag hör och vet att du pratar med mig och jag hör hur du gråter-
Du kunde inte göra mer
Jag finns hos dig o Gula flocken
Jag vill tacka dig för alla fina år jag fick hos dig
Vi har så otroligt många fina minnen tillsammans du och jag.
Var stark matte
Jag var utvald till dig.
Vi var menade för varandra
Jag var en busig unghund-blev kallad trädgårdsmästaren
pga alla mina hyss som jag gjorde.
Bl a när du hade gjort ett fint utomhusarrangemang med fina blommor
du blev så nöjd-och tog fram kameran o tog kort-när du gick in o skulle ladda in bilden
-så tittade du ut genom fönstret och fick se jordklumpar som flög i luften-
Det var jag det.
Jag vet att du var så nöjd med mitt sätt- du sa till många att jag hade ett otroligt psyke och en personlighet som ingen annan-Du har berättat för många-när vi var på en utställning-så kom det ut ett gäng små hundar från en byggnad- det var 7-8 hundar som bjäbbade & sprang runt mina ben och under min mage-Jag stod bara där och sa ingenting-Då gjorde jag dig stolt matte.
Stolt har jag gjort dig många gånger när vi varit på utställningar-Jag blev ju Svensk och Finsk utställnings Champion och jag vet att du hade planer på att jag skulle få ställas ut en gång till nästa år när jag blev veteran-Men ödet ville inte det.
Jag älskade när vi lekte kurragömma i trädgården-eller när du gömde dig i skogen- & när vi åkte till ett ställe där det var höga grushögar & jag älskade stället där det var vatten och vi bodde i en stuga- Jag älskade att busa med mina kompisar Beda-Jill och Tezla o katten Zune. Jag älskade att ligga i soffan mer Er allesammans och jag älskade när småhundarna tvättade mina öron. Jag älskade när jag fick ost av husse varje morgon-Jag älskade våra skogspromenader och när jag fick springa brevid cykeln på våra cykelrundor och din massage av min rygg och nacke-ville aldrig att du skulle sluta.
Jag hade hoppats på att få leva i flera år tillsammans med dig-men ödet ville annorlunda
Tack för alla fina år tillsammans matte- Du var den bästa matten jag kunnat fått.
Jag väntar på dig-en dag kommer vi att ses & då kommer jag att få känna din kärlek igen.
Din Zang
___________________________
Min kära människa,

Jag ser att du gråter för att min tid nu var inne. Gråt inte, snälla. Jag vill förklara några saker för dig.
Du är ledsen för att jag lämnade dig, men jag är glad att jag träffade dig!
Hur många hundar som jag dör dagligen utan att träffa någon så speciell som du?

Jag vet att det gör dig ledsen, men jag var tvungen att gå nu.
Jag vill be dig att inte klandra dig själv för någonting. Jag hörde dig gråta över att du skulle ha gjort något annorlunda för mig. Säg inte så, du har gjort så mycket för mig! Utan dig hade jag inte vetat något om den skönhet jag bär med mig idag.
Ni ska veta att vi djur lever intensivt i nutiden och vi är mycket kloka: vi njuter av varje liten sak varje dag, och glömmer snabbt det som varit mindre bra. Våra liv börjar när vi känner kärlek, samma kärlek som du gav mig, min ängel på två ben och utan vingar.

Ingen av oss gillar att vara ensamma, förutom när vi inser att det är dags att gå. Jag vet att det var viktigt för dig när tiden var inne att en av er stod bredvid och smeker mig och höll min tass och hjälpte mig att gå över i frid.

Gråt inte mer, snälla. Jag är lycklig! Jag har namnet du gav mig i minnet. Jag låter ljudet av din röst tala till mig, även om jag inte alltid förstod vad du sa till mig. Jag bär varje smekning du gav mig i mitt hjärta.

Allt du gjorde var så värdefullt för mig och jag tackar dig oändligt. Jag vet inte hur jag ska säga det, för jag talar inte ditt språk, men i mina ögon kunde du se min innerliga tacksamhet.

Jag vill be dig om två tjänster:
Torka bort tårarna och börja le.

Kom ihåg hur bra vi levde tillsammans, minns de upptåg jag gjorde för att muntra upp dig.
Återupplev allt gott vi delat under den här tiden.

Och säg inte att du inte kommer att ta emot fler djur för att du lidit så mycket av min bortgång. Utan dig skulle jag inte levt så vackert som jag levde! Det finns många som jag, som väntar på någon som du. Ge dem vad du gav mig, snälla, de behöver det precis som jag behövde dig.

Stäng inte inne den kärlek du kan ge, av rädsla för lidande. Följ mitt råd, vårda det goda du delar med var och en av oss, känn att du är en ängel för oss djur, och att utan människor som dig så skulle våra liv vara svårare än vad de ibland är.

Nu är det upp till mig att vara din ängel. Jag följer dig på din väg och hjälper dig att hjälpa andra som mig.

Jag ska tala med andra djur som är här med mig, jag ska berätta allt du har gjort för mig, och jag kommer att peka och säga stolt: "Där är min matte".

Ikväll, när du tittar på himlen och ser en blinkande stjärna vill jag att du ska veta att det är jag som hälsar på dig; jag kommer och säger ”Tack för kärleken du gav mig".

Jag säger adjö nu men inte "Adjö", utan "Vi ses senare". Det finns en speciell himmel för människor som du, himlen där vi djur finns och livet belönar oss genom att låta oss att mötas igen. Jag väntar på dig där”.

Jill Regnr SE12607/2014- Importerad från Ungern från kennel Iron County. Hon har fött 2 kullar -Med 1 tik 1 hane i vardera kull.

Hon har en underbar personlighet- Klok och väldigt snäll & har mycket energi. Lättlärd. En sportfralla-som inte har några som helst problem med andningen eller andra bekymmer som klåda el allergi.

Tezla Regnr SE30342/2015 (Bedas avkomma) Ärså söt så söt så man kan inte annat än att bli kär i denna underbara hund-Hon
har en stor personlighet som sin Mor. Mycket snackig och pratsjuk och en klok liten dam-& mycket lättlärd-som jag ser fram emot att se henne som mor när tiden är inne för det-Förhoppningsvis till sommaren 2019
(Hennes Mor Beda-har fött 3 kullar naturligt (utan kejsarsnitt)

JERKA-FÖDD 9 okt-20 (bild kommer senare)