Om mig

Jag känner mig så TACKSAM !!!  
Vilket underbart liv jag har♥ 
Jag är så TACKSAM.Jag känner mig FRISK. Det i sig är en rikedom. 
Jag har en MAN som jag älskar, Mina kära Cliff-Emelie och mina barnbarn Nova & Leon som är livets efterrätt-som ger Farmor en massa lyckohormoner. 
Franska Bulldoggarna  Tezla & Jerka (Tezlas son) Bedas barnbarn & Cava & jag har mina Änglahundar Beda-Zang & Jill som inte finns hos mig längre.
 
Jag har ett arbete som jag älskar som tillika är min hobby.
Bedriver Solkällans Hunddagis & Pensionat sedan 2003. Bor i ett över 100 år gammalt hus som jag verkligen trivs i. Jag har inte överflöd av pengar-men jag är rik på annat.
Jag har underbara goá trevliga VÄNNER runt omkring mig. Allt detta är en rikedom i sig!
Jag är så oerhört TACKSAM för mitt underbara liv.

Det är så härligt att blivit farmor!!!
Det  ÄR  livets efterrätt att få barnbarn.
Dom skänker en massvis med lycko-hormoner.
 
"(En farmor är som en som hela släkten kommit ut igenom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet)" Kristina 7 år 😀 😀 😀 

Christer har 2 söner, Pirre & barnbarnen Rasmus & Hannes. Jimmy & Sarah som har 2 söner som heter Vincent & Lui.

Mitt största intresse är djur, framförallt hundar. Ett liv utan hundar är inget liv anser jag. Har jobbat på kontor som kanslist/receptionist  i 22 år. Jag ledsnade att sitta och vända på papper hela dagarna och kände att jag ville göra något annat av mitt liv. Jag utbildade mig till undersköterska och jobbade som det, ett tag. Men tog jobbet med mig hem och trivdes inte riktigt med att jobba inom vården-tyckte så synd om alla gamlingar-som låg där och inte visste om det är vår, vinter, sommar eller höst. 
 
Har även jobbat som köksa/lokalvårdare på en förskola i Marma. 
 
Men sedan 1999 har jag haft egen verksamhet. 1999 Öppnade jag mitt solarium, Solkällans solarium. (Som jag som-2013 avvecklade)
I Nov- 2003 startade jag mitt egna Solkällans hunddagis/pensionat efter en lång tids sjukskrivning och dåligt mående-Det är aldrig försent att förända sitt liv och göra det man drömt om- Jag trivs med att vara egen och framförallt få kunna jobba med sin hobby. Har inte ångrat en sekund att jag öppnade eget. 
 
2012-2013 Utbildade jag mig även till Hund akupunktör (som jag bara ska göra slutprovet på-så är jag behörig hund akupunktör. (Tyvärr kom jag inte till skott pga olika omständigheter för att göra slutprovet) men jag är tacksam att jag gick den utbildningen ändå-Mycket lärdom.

Jag är en jordnära person som är omtänksam och vill människor i min omgivning det bästa.
Mina andra är att resa (det blir alldeles för sällan) vårat hem, inredning, att umgås med våra vänner, alternativvård, det övernaturliga,åka på loppis- matlagning, fota, måla om möbler. Ett intresse jag skulle vilja ta upp på gamla dar är ridningen-vi får se hur det blir med det--....
 
I aug 2014 började jag på Yin Yoga det är det bästa jag gjort på gamla dar. Helt fantastiskt-Jag får bättre sömn och jag kan vara i nuet som jag inte har kunnat på flera flera år. Detta kommer jag att fortsätta med............
 
Utbildning som jag skulle vilja satsa på (trots min höga ålder🙂) är att utbilda mig till Klassisk HOMEOPAT (Djur)
vi får se hur det blir med det.............................